СПЕЦИЈАЛНА ЧЕСТИТКА
за СПЕЦИЈАЛНАТА ЛИЧНОСТ!

ИЗНЕНАДИ ГИ САКАНИТЕ СО
УНИКАТНА НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА!

Прикачи фотографија, напиши порака и создади своја честитка со која ќе им посакаш среќни празници на твоите најсакани.
Најуникатните честитки ќе ги одбере нашата поп дива Каролина и ќе ги објавиме на банер на македонските интернет портали или ќе ги поставиме на билборд.

ПОЧНИ

УСЛОВИ